Voor de werkneemster

Wat kan jezelf doen aan overgangsverschijnselen?

Elke vrouw komt in de overgang
 

Besef dat je niet de enige of de eerste vrouw bent die in de overgang is. Durf te vragen aan de vrouwen in jouw omgeving naar hoe zij omgaan met bijvoorbeeld opvliegers op de werkplek.

Keuzes

Elke vrouw is uniek en daarom zal ieder plan van aanpak om met de overgang om te gaan persoonlijk zijn. Kies je voor een medische aanpassing, zoals hormoontherapie of wil je liever op een natuurlijke manier beter in je vel komen te zitten ook dat is mogelijk. Heb je voldoende aan wat voedingsadviezen of een loopbaangesprek? Het is fijn om dat helder te krijgen met de hulp van een specialiste.

Online spreekuur

Wil je online begeleid worden? Meld je dan aan via het contactformulier. Dan stuur ik je de inventarisatielijst Overgang en maak ik zichtbaar waar in de overgang jij je bevindt en welke focus op jou van toepassing is.

Voor slechts € 129,95 krijg je een uitgebreide intake, een plan op maat, praktische persoonlijke adviezen en een vervolgconsult. 

 

 

Kom in actie!
 

Een vrouw zal een derde van haar leven in de overgang zijn. De pensioengerechtigde leeftijd in Nederland is 67 jaar. De kans op chronische ziekten is groter na de overgang. Zorg om deze redenen goed voor jezelf en erken de overgang, zodat je (langer) fit en succesvol blijft op de werkvloer.

Werk & de Overgang 

Tel : 0625144820

© 2016 by Michelle van Iersel Haarlem