Michelle van Iersel

Ik zorg dat vrouwen in de overgang de juiste informatie en persoonlijke adviezen krijgen, zodat zij met meer rust en comfort in het dagelijkse leven kunnen blijven functioneren. 

Aanpassing in leefstijl

Het thema vrouwen in de overgang loopt als een rode draad door mijn carriere. Vanaf mijn afstudeerscriptie tot aan mijn specialisatie vrouwengezondheid. Op deze manier kan ik mijn hbo-opleiding en werkervaring als oefentherapeut-Mensendieck (lichaamshouding en bewegen, zwangerschapsbegeleiding, osteoporose en chronische stress) in combinatie met voedingsleer goed toepassen in de holistische benadering van vrouwengezondheid.

Het vrouwenlichaam is niet alleen uniek en bijzonder sterk, maar heeft een gevoelige hormoonhuishouding die ontregeld kan raken. 

Ik baal ervan als ik een vrouw zie worstelen met zichzelf en zich geen raad weet met de veranderingen door de overgang. Het is enorm zonde als een vrouw hierdoor thuis komt te zitten en haar capaciteiten op de werkvloer verloren gaan.

Als je weet hoe jouw lichaam en hormonen werken kun je beter begrijpen waar (vage) klachten vandaan komen en vooral wat jij daar zelf aan kunt doen. Soms betekent dit dat een aanpassing in jouw leefstijl ervoor kan zorgen dat je beter in je vel komt te zitten. 

Werk & de Overgang 

Tel : 0625144820

© 2016 by Michelle van Iersel Haarlem