Michelle schroomt niet om haar eigen ervaring eerst te delen. Dit helpt om enige terughoudendheid weg te nemen bij de aanwezigen, waardoor het een mooie start is van een informatieve, maar ook verbindende workshop. Je bent niet alleen en hoe goed iemand het ook verbergt, de overgang overkomt iedereen.

Lisette van Kessel, Elsevier Women's Network
 

Michelle heeft kennis over werk en de overgang. En, zeker zo belangrijk, ze benoemt de dingen bij naam en creëert hiermee een open sfeer. Door deze combinatie weet ze het thema ‘overgang en werk’ op een serieuze en prettige manier bespreekbaar te maken.

Els Schakenbos, Rabobank
Human Resources / Arbodienst

‚Äč

Ik heb een heel prettig contact gehad met Michelle over mijn klachten. Michelle luistert goed en heeft aandacht en begrip voor je verhaal.  Ik heb geen ernstige klachten gelukkig maar ook juist dan is het heel fijn om erover te praten en te merken dat met kleine aanpassingen een groot resultaat kan worden behaald. Als je werkt en het druk hebt, denk je dat je er geen tijd voor hebt. Maar ik heb het als een cadeautje ervaren om er tijd voor vrij te maken. Juist omdat je je daarna fitter gaat voelen als je de adviezen en tips van Michelle opvolgt. Kortom: een consult bij Michelle is een aanrader. Al was het maar om te horen dat je klachten herkenbaar zijn en bij je leeftijdsfase horen. Wat niet betekent dat er dus niets aan te doen is, integendeel!

Henriëtte (51 jaar), Rabobank

Naar aanleiding van een klassikale bijeenkomst over overgang en werk wat was georganiseerd door mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Michelle.
Nu ben ik behoorlijk jong in de overgang gekomen (midden 30) en hoewel ik al best veel wist over de overgang door ziekenhuisbezoeken in verband met mijn vervroegde overgang, vertelde Michelle tijdens de bijeenkomst voor mij nieuwe en nuttige informatie.
Michelle en ik hebben daarna een telefonische intake gedaan waarbij zij mij bruikbare tips gaf om wat klachten te verminderen. Het was prettig om met haar te spreken over mijn leven, mijn werk en de overgangsklachten die ik ervoer/ervaar. Door de tips toe te passen die ik van haar kreeg, heb ik gemerkt dat een aantal van mijn klachten, met name het gebrek aan energie, verminderd is. Ik ben hier natuurlijk ontzettend blij mee, niet in de laatste plaats omdat ik best een drukke baan heb. Michelle heeft oog voor het feit dat je werk belangrijk voor je is maar ze heeft ook oor voor je emoties.
Ik heb mijn contact met Michelle als persoonlijk, prettig, meelevend en zeker ook nuttig ervaren. Waarvoor dank, Michelle!

Ingeborg (40 jaar), Rabobank

Werk & de Overgang 

Tel : 0625144820

© 2016 by Michelle van Iersel Haarlem